Universal Studio's
17 September 2012 | Verenigde Staten, Santa Monica
18 September 2012 - 10:33
Elly En Sjaak Pronk:
hoi schatjes.....
gaaaaaafffffff al die dingen waar jullie in zijn geweest moet je echt een x
mee gemaakt hebben volgens mij .....ja dat kunnen die amerikanen wel
daar kunnen ze hier een voorbeeld aan nemen ...jullie waren gesloopt aan het einde
kan het me voor stellen ..dus veel foto`s gemaakt hoop ik ..we gaan zo naar duitsland
dus hoop daar op wifi dan kan ik het volgende verslag lezen
oke dus op naar het volgende voor jullie heel veel plezier en doe voorzichtig...
liefs elly en sjaak .....xxxx -
18 September 2012 - 14:55
Kim En Michael:
oooooh wauw gaaf zeg!
I Love the fast and the furious en transformers!!
Had ik ook wel bij willen zijn ! hihi -
18 September 2012 - 16:36
Sandra De Haan:
Hallo erwin en debby,
zooooooo dit is zo te lezen een superdag, jullie hebben veel beleefd.
nou droom er maar heerlijk over en geniet lekker na.
Die ijsjes lijken mij ook erg lekker en jullie ontbijt trouwens ook, was dus niet zo heel erg dat het niet in het hotel was. Op naar morgen ben weer benieuwd
liefs Sandra en Henk knuffel voor allebei
18 September 2012 - 17:48
Thea:
Hoi Debby en Erwin, een hele belevenis dat studiobezoek. Indrukken te over en natuurlijk lekker op zijn Amerikaans. Zeker met het wachten voor verschillende attracties, ze houden je dan wel lekker bezig om vooral niet de indruk te wekken dat je verveelt. Vriendelijkheid hebben wij tijdens onze vakantie in Florida ook niet echt gekend. Geef ons de Aussies maar! Veel plezier nog en g'day mates! Thea -
20 September 2012 - 06:33
E Den Oude:
Hoi Thea, nee klopt, je wordt inderdaad tussentijds goed vermaakt! ik vind de mensen hier verder heel vriendelijk en gastvrij, alleen die Mexicanen niet.
Groetjee -
20 September 2012 - 06:33