Santa Monica dag 1
16 September 2012 | Verenigde Staten, Santa Monica
Na deze tour rijden we weer terug naar Santa Monica en zetten we de auto bij de Pier. Dat is hier wel een hele toeristische happening met een halve kermis er op gevestigd (denk aan Reuzenrad, achtbaan etc). We wachten tot de zonsondergang en gaan daarna naar de Third Street. Een heel gezellig straatje, vrolijk verlicht, leuke restaurantjes, winkels en bioscopen. Ook veel mensen die op straat muziek maken. We komen uit bij een Italiaan waar we een heerlijke Calzone eten en wederom blij worden van de rekening en de gratis refill. Nog wat winkeltjes bekeken, maar de prijzen in dit stuk zijn niet heel interessant. Moe maar voldaan gaan we weer naar een volgende dag.
17 September 2012 - 12:35
Elly En Sjaak Pronk:
hoi schatjes ...
wat een leuk en spanend verhaal weer jullie maken elke dag weer wat mee en dat is juist
heel leuk ..gaaf om die huizen in het echt te zien van die bekenden mensen veel foto`s gemaakt
leuk ook dat je zo mannetje tegen komt die je met een busje rond rijd ...want als je het zelf moeten zoeken
gaat je meschien niet lukken ..en die tomtom door een achterbuurt ojee kijk maar uit....
als je gaat eten en het is niet zo duur ..ja daar word je zeker vrolijk van :)
oke nog heel veel plezier en doe voorzichtig.
liefs elly en sjaak xxxx -
17 September 2012 - 17:06
Sandra De Haan:
Hoi Hoi
Wauw weer een te gekke dag gehad zo te lezen, het is zo leuk en fijn om het op deze manier te horen wat jullie beleven.
Jack in the Box: nog nooit van gehoord jammer dat het niet al te lekker was, dus volgende keer toch maar niet meer daar.
De huizen zullen wel erg mooi geweest zijn van al die dure sterren.
een vakantie in 1 staat met zoveel verschillende dingen dat alleen is al heel apart.
nou tot morgen maar weer, we kijken er elke dag weer naar uit wat jullie beleven.
liefs Sandra en Henk -
17 September 2012 - 19:18
Kim En Michael:
Hoi Deb en Erwin
zo te zien hebben jullie het nog erg naar jullie zin, Jammer van het slechte ontbijt... hopelijk is dat het enigste hotel wat tegenvalt. ;)
gaaf hoor om langs al die kasten van huizen te rijden van de bekende amerikanen!
heel veel plezier en lees jullie snel weer
xxx